وب سایت دکتر نیلوفر ترکاشوند

تلفن رزرو نوبت و پشتیبانی

09050210704

تزریق فیلر گونه مزایا و عوارض

Cheek filler

مقدمه:

فیلرهای گونه یکی از روش‌های مهم در زمینه زیبایی‌شناسی و بهبود ظاهر صورت میباشند. این فناوری پزشکی زیبایی به افراد امکان میدهد تا با اصلاح نقاط ضعف و بهبود جذابیت ظاهری گونه‌ها، به یک چهره‌ی جوان‌تر و جذاب‌تر دست پیدا کنند. در این مقاله، به بررسی مفهوم، انواع فیلرهای گونه و کاربردهای آن‌ها پرداخته خواهد شد.

 

فیلر گونه توسط دکتر نیلوفر ترکاشوند

به وجود آمدن فیلرها و تکنیک‌ها:

استفاده از موادی برای پرکردن خطوط و چین‌های صورت وجودی قدیمی دارد. اما تا دهه‌های اخیر، با پیشرفت تکنولوژی و علم پزشکی، فیلرهای گونه‌ با کیفیت و ایمنی بیشتری توسط پزشکان زیبایی‌شناس تولید و استفاده میشوند. تکنیک‌های تزریق فیلرها به دقت در مناطق مورد نیاز از جمله تکنیک‌های شناخته‌شده در این زمینه میباشند.

انواع فیلرها:

فیلرها بر اساس ماده‌ی مؤثره‌ای که در ترکیب آن‌ها قرار دارد و همچنین مدت زمان ماندگاری تقسیم‌بندی میشوند. فیلرهای مختلف شامل فیلرهای هیدروکسی‌آپاتیت کلسیم، اسید هیالورونیک، پلی‌لاکتیک اسید، پلی‌کاپرولاکتون و… میباشند. هر کدام از این فیلرها ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند.

هیالورونیک اسید یک ترکیب طبیعی است که در سطح بدن انسان و حیوانات پیدا میشود و به عنوان یک گلایکوزامینوگلیکان (GAG) شناخته میشود. این ماده از اجزای مهم پوست، موها، مفاصل و بافت‌های بدنی است. اصطلاحاً به عنوان “زاویه ساز پوست جهت جوانسازی” شناخته میشود زیرا از آنجا که به مرور سن، سطح هیالورونیک اسید در بدن کاهش میابد، میتواند به کاهش شکل پیری و افتادگی پوست و به ساختار جوانی پوست کمک کند.

قبل فیلر

نمونه ای از فیلر گونه قبل از تزریق 

تزریق فیلر گونه توسط دکتر نیلوفر ترکاشوند (4)

بعد فیلر

نمونه ای از فیلر گونه بعد از تزریق 

نمونه کار

کاربردهای فیلرهای گونه‌بخش:

افزایش حجم لب و گونه‌ها: با استفاده از فیلرها، میتوان حجم لبها و گونه‌ها را افزایش داد تا چهره برجسته‌تر و جذاب‌تر به نظر برسد.

پرکردن خطوط و چین‌های صورت: این از جمله کاربردهای رایج فیلرها در زیبایی‌شناسی میباشد. این فیلرها به طور معمول برای اصلاح خطوط لبخند، چین و خطوط پیشانی مورد استفاده قرار میگیرند.

پرکردن ناحیه زیر چشم: این فیلرها برای کاهش دایره‌های تیره زیر چشم و بهبود ظاهر این منطقه استفاده میشوند.

افزایش تراکم و جوانسازی پوست: فیلرهای محتوی مواد مؤثره‌ای مانند پلی‌لاکتیک اسید میتوانند با تحریک تولید کلاژن، باعث بهبود تراکم و جوانسازی پوست شوند.

افزایش حجم گونه‌ها با استفاده از فیلرها:

افزایش حجم گونه‌ها با استفاده از فیلرها:

افزایش حجم گونه‌ها با تزریق فیلر یک روش موثر در زمینه زیبایی‌شناسی است که به افراد امکان را میدهد جذابیت چهره را بهبود داده و اشکال ظاهری ناشی از کاهش حجم گونه‌ها را اصلاح کنند. در این بخش، به جزئیات افزایش حجم گونه‌ها با استفاده از فیلرها و نحوه اجرای این فرآیند پرداخته خواهد شد.

مشاوره و بررسی نیاز:

قبل از اقدام به تزریق فیلر، بهتر است با یک متخصص زیبایی‌شناس مشورت کنید. او نیازهای شما را بررسی کرده و نقاط ضعف گونه‌ها را شناسایی میکند. این مشاوره شامل ارائه راهنمایی در مورد نوع فیلر مناسب و تعداد جلسات ممکن است باشد.

تزریق فیلر:

پس از تعیین نوع فیلر مناسب، متخصص زیبایی‌شناس با تزریق سوزن، فیلر را به نقاط مورد نیاز در گونه‌ها تزریق میکند. این فرآیند معمولاً در مدت زمان کوتاهی انجام میشود و به عنوان یک روش غیرجراحی درمانی محسوب میشود.

مراقبت های بعدی:

پس از تزریق، ممکن است منطقه مورد تزریق کمی تورم و قرمزی داشته باشد. این وضعیت معمولاً در مدت زمان کوتاهی بهبود میابد. متخصص زیبایی‌شناس مشورت‌های لازم را درباره نحوه مراقبت و نکات پس از تزریق به را شما میدهد.

مزایای تزریق فیلر گونه:

جوان‌تر ظاهر شدن: تزریق فیلر برای افزایش حجم گونه‌ها باعث جوان‌تر به نظر آمدن چهره میشود. با افزایش حجم و پرکردگی گونه‌ها، خطوط و چین‌های اطراف آن‌ها کمتر دیده میشوند.

توازن و هماهنگی چهره: با افزایش حجم گونه‌ها به طور متناسب با سایر اجزای چهره، توازن و هماهنگی ظاهری بهبود میابد و چهره شما زیباتر و جذاب‌تر به نظر میرسد.

رفع نقاط ضعف: تزریق فیلر به نقاط ضعف مانند چین‌ها، خطوط ماریونت و ناحیه زیر چشم میتواند به شما کمک کند تا این مشکلات را رفع کنید و به ظاهر جوان‌تری دست یابید.

روش غیرجراحی: تزریق فیلر یک روش غیرجراحی است که نیاز به برش و جراحی ندارد. این به افراد امکان میدهد بهبود چهره خود را بدون زمان‌بری و درد و زحمت جراحی داشته باشند.


زیان های تزریق فیلر گونه:

نتایج نامطلوب: در برخی موارد، نتایج تزریق فیلر ممکن است به شکل نامطلوبی ظاهر شوند، مانند حجم زیاد یا نامتوازن. این موضوع معمولاً به تجربه و مهارت متخصص زیبایی‌شناس بستگی دارد.

تورم و التهاب موقتی: پس از تزریق فیلر، ممکن است منطقه مورد تزریق مدتی تورم و التهاب داشته باشد. این وضعیت معمولاً بهبود میابد، اما در اوایل ممکن است مزاحمت‌هایی ایجاد کند.

حساسیت به مواد: برخی افراد ممکن است به مواد موجود در فیلرها حساسیت داشته باشند و واکنش‌های نامطلوبی مانند التهاب یا قرمزی پوست را تجربه کنند.

نیاز به تجدید: نتایج تزریق فیلر ممکن است با گذشت زمان کمی کاهش یابند و نیاز به تزریق‌های تکراری داشته باشند تا نتایج دلخواه حفظ شود.

تزریق بوتاکس

تزریق فیلر لب -توسط دکتر نیلوفرترکاشوند

فیلر (ژل) لب

لیزر موهای زائد - دکتر نیلوفر ترکاشوند

لیزر موهای زائد

هایفوتراپی - دکتر نیلوفر ترکاشوند

هایفوتراپی

منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید.
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.